Escrocii din Bucuresti

Escrocii din Bucuresti

Ai grija in Bucuresti! Poate fii un oras foarte rau daca iti cauti anturaj cu persoanele nepotrivite. Daca anumite persoane care nu trebuie sa afle aud ca tu iti cauti un studio non adulti in Bucuresti, nu poate fii un lucru foarte bun, deoarece foarte multe persoane sunt doar niste nemernici.

Un studio eclusiv este mai bun

Un studio eclusiv este mai bun

Un studio exclusiv de videochat este mai bun decat un studio normal de videochat? Dupa parerea mea da! De ce? Cum am spus in articolul trecut daca la un studio exclusivist dai niste bani sunt bani dati cu cap. Intr-un asemenea studio gasesti doar persoane cu o gandire buna care arata bine, deoarece nu este acceptata orice persoana intr-un loc ca acela.

Minore care fac videochat

Minore care fac videochat

Exista persoane minore care fac videochat? Daca ai stii tu cate… Din pacate acest fenomen de videochat non adult incepe sa se intensifice, copilele de 16-17 ani abia simt gustul banului si ar face orice pentru el, din pacate… De foarte multe ori nu-ti dai seama deoarece se machiaza si unele fete de 16 ani arata ca de 21, dar multe sunt necoapte si se scapa spunand ce varsta au.